top of page

Kaiten takaisin dojolle 1.6.2020 alkaen!

Hyvät Kaitenin jäsenet sekä junnujen vanhemmat! Kauan kaipaamanne hyvät uutiset tulevat tässä: 1.6.2020 alkaen harjoittelemme taas normaalisti maanantaisin klo 17.30, torstaisin klo 19.30 ja sunnuntaisin klo 18.00 Klaukkalan budotilassa! Vanhat tutut vakiovuoromme ovat käytössä koko kesäkuun ajan. Heinäkuussa lomaillaan ja treenit jatkuvat elokuussa.

Kaikkihan muistavat ehdottomat korona-ajan säännöt, mitä tulee terveyteen ja hygieniaan. Vähänkään sairaana ei dojolle ole asiaa. Ja varpaiden pesun lisäksi kaikki pesevät huolellisesti myös kädet ennen treenin alkua.

Tervetuloa harjoituksiin!

Linkistä pääset aikidoliiton yleiseen koronaohjeistukseen

https://www.aikidoliitto.fi/liittotiedote-suomen-aikidoliiton-suositukset-harjoitustoimintaan-alkaen-1-6/

bottom of page