top of page

Opettajat

Kaitenin opettajat haluavat tarjota kaikille harjoittelijoille mahdollisimman korkeatasoista opetusta. Opettajamme osallistuvat aktiivisesti leireille tuodakseen harjoittelijoille tuoretta osaamista aikidon saralta.

Erkki2.jpg
Erkki Ylimäki

Erkki Ylimäki aikido 5.dan, shidoin, Iaido 2.dan. Erkki on Kaitenin tämänhetkinen pääopettaja ja puheenjohtaja. Hänen opetukseensa kuuluu myös Iaido. Pitkän aikidouransa aikana hän on harjoitellut myös Iaidoa, karatea ja systemaa. Lisäksi hän on kiinnostunut japanilaisista hoitomuodoista kuten shiatsu ja Reiki. Erkki on suorittanut aikidoliiton ohjaajakoulutuksen II-tason.

IMG_4392_edited.jpg

Jani Vesanen
Jani Vesanen aikido 4.dan. Aloitti aikidon 1995. Vuosien varrella kertynyt runsaasti kokemusta ja näkemystä erilaisista tavoista harjoitella. Lisäksi kokemusta mm. judosta, nyrkkeilystä ja yiquanista.
Motto: Mitä suurempi puu, sitä kovempaa se rytisee, kun se kaatuu.

Manne Hasselros

Manne Hasselros 4.dan aikikai, shidoin. Harrastanut aikidoa ja toiminut opettajana useampia kymmeniä vuosia. Mannen aikido pyrkii käytännöllisyyteen ja toimivuuteen. Lempiaikidoelokuvat 

ovat ensimmäiset Karate Kid leffat. Mannella on myös jonkin verran kokemusta judosta, jujutsusta ja karatedosta.

IMG_4942.jpg
Marko Tarvonen

1.dan aikido & 2.kyu iaido. Toimin seuran pitkäaikaisena rahastonhoitajana ja aktiivisena treenaajana. Aikidossa parasta on äärettömät mahdollisuudet improvisointiin, kunhan perusasiat ovat selkärangassa. Myös kehonhuollolliset asiat hoituvat treenatessa monipuolisine venyttelyineen ja liikkeineen.

Jami Korkalainen (ei aktiivinen)

Jami Korkalainen aikido 2.dan, Iaido 1.dan. Jami on suorittanut aikidoliiton ohjaajakoulutuksen I- tason. 

Kiinnostus budoon alkoi jo nuorempana. Halusin löytää budo-lajin missä keskitytään nimensä mukaisesti kehittämään itsepuolustusta. 

Sain kuulla Aikidosta ja toisin sanoen osui ja upposi. 

Iaidoa halusin kokeilla, koska siinä oppii käsittelemään miekkaa. Molemmat lajit tukevat toisiaan ja sillä tiellä vielä jatketaan.

bottom of page