top of page

Opettajat

Kaitenin opettajat haluavat tarjota kaikille harjoittelijoille mahdollisimman korkeatasoista opetusta. Opettajamme osallistuvat aktiivisesti leireille tuodakseen harjoittelijoille tuoretta osaamista aikidon saralta ja osallistuvat Suomen aikidoliiton koulutuksiin, tarpeiden mukaan. 

Erkki Ylimäki
Erkki Ylimäki

Erkki Ylimäki aikido 6.dan, shidoin, Iaido 2.dan. Erkki on Kaitenin tämänhetkinen pääopettaja. Hänen opetukseensa kuuluu myös Iaido. Pitkän aikidouransa aikana hän on harjoitellut myös Iaidoa, karatea ja systemaa. Lisäksi hän on kiinnostunut japanilaisista hoitomuodoista kuten shiatsu ja Reiki. Erkki on suorittanut aikidoliiton ohjaajakoulutuksen II-tason.

Jani Vesanen
Manne Hasselros

Jani Vesanen
Jani Vesanen aikido 4.dan, fukushidoin. Aloitti aikidon 1995. Vuosien varrella kertynyt runsaasti kokemusta ja näkemystä erilaisista tavoista harjoitella. Lisäksi kokemusta mm. judosta, nyrkkeilystä ja yiquanista.
Motto: Mitä suurempi puu, sitä kovempaa se rytisee, kun se kaatuu.

Manne Hasselros

Manne Hasselros 5.dan aikikai, shidoin. Harrastanut aikidoa ja

toiminut opettajana useampia kymmeniä vuosia. Mannen aikido

pyrkii käytännöllisyyteen ja toimivuuteen. Ensimmäiset Karate Kid leffat ovat lempiaikidoelokuvat.

Mannella on myös jonkin verran kokemusta judosta, jujutsusta ja karatedosta.

Marko Tarvonen
Marko Tarvonen

1.dan aikido & 2.kyu iaido. Toimin seuran pitkäaikaisena rahastonhoitajana ja aktiivisena treenaajana. Aikidossa parasta on äärettömät mahdollisuudet improvisointiin, kunhan perusasiat ovat selkärangassa. Myös kehonhuollolliset asiat hoituvat treenatessa monipuolisine venyttelyineen ja liikkeineen.

bottom of page