Opettajat

Kaitenin opettajien haluna on tarjota kaikille harjoittelijoille mahdollisimman korkeatasoista opetusta. Opettajamme osallistuvat aktiivisesti leireille tuodakseen harjoittelijoille tuoretta osaamista aikidon saralta.

Erkki Ylimäki

 

Erkki Ylimäki aikido 5.dan, shidoin, Iaido 2.dan. Erkki on Kaitenin tämänhetkinen pääopettaja ja puheenjohtaja. Hänen opetukseensa kuuluu myös Iaido. Pitkän aikidouransa aikana hän on harjoitellut myös Iaidoa, karatea ja systemaa. Lisäksi hän on kiinnostunut japanilaisista hoitomuodoista kuten shiatsu ja Reiki. Erkki on suorittanut aikidoliiton ohjaajakoulutuksen II-tason.

Jani Vesanen

Jani Vesanen aikido 3.dan. Aloitti aikidon 1995. Vuosien varrella kertynyt runsaasti kokemusta ja näkemystä erilaisista tavoista harjoitella. Lisäksi kokemusta mm. judosta, nyrkkeilystä ja yi quanista.

Motto: Mitä suurempi puu, sitä kovempaa se rytisee, kun se kaatuu.

Jami Korkalainen

Jami Korkalainen aikido 2.dan, Iaido 1.dan. Jami on suorittanut aikidoliiton ohjaajakoulutuksen I- tason. 

Kiinnostus budoon alkoi jo nuorempana. Halusin löytää budo-lajin missä keskitytään nimensä mukaisesti kehittämään itsepuolustusta. 

Sain kuulla Aikidosta ja toisin sanoen osui ja upposi. 

Iaidoa halusin kokeilla, koska siinä oppii käsittelemään miekkaa. Molemmat lajit tukevat toisiaan ja sillä tiellä vielä jatketaan..