top of page

Tervetuloa mukaan harjoittelemaan aikidoa!

Oletko kenties ajatellut itsellesi mielekästä liikunnallista harrastusta? Aikidoseura Kaitenissa pääset mukaan mahdollisesti koko elämän mittaiselle tielle oman fyysisen, psyykkisen ja mentaalisen kehittymisen maailmaan. Seurassamme on positiivinen ja kannustava ilmapiiri.

Harjoituksiin pääset mukaan ilmoittautumalla lähettämällä viestin kotisivujen kautta, sähköpostiin aikidoseura.kaiten@gmail.com ja/tai soittamalla yhteyshenkilöille. Mukaasi tarvitset vain liikuntaan sopivan asun ja avoimen mielen.

Voit tulla kokeilemaan lajia ilmaiseksi kaikkiin harjoituksiimme kahden viikon ajaksi.

Harjoitusajat:

ma 17.30-18.30 Klaukkalan budotila

to 19.30- 21.00 Klaukkalan budotila

pe 19.00- 20.30 Klaukkalan budotila

su 18.00- 19.30 Klaukkalan budotila

Klaukkalan budotila, Kuonomäentie 2, 01800 Klaukkalabottom of page