Opettajat


Kaitenin opettajien haluna on tarjota kaikille harjoittelijoille mahdollisimman korkeatasoista opetusta. Opettajamme osallistuvat aktiivisesti leireille tuodakseen harjoittelijoille tuoretta osaamista aikidon saralta.


Erkki Ylimäki aikido 4.dan, fukushidoin, Iaido 2.dan. Erkki on Kaitenin tämänhetkinen pääopettaja ja puheenjohtaja. Hänen opetukseensa kuuluu myös Iaido. Pitkän aikidouransa aikana hän on harjoitellut myös Iaidoa, karatea ja systemaa. Lisäksi hän on kiinnostunut japanilaisista hoitomuodoista kuten shiatsu ja Reiki.
Hessu Harju, 1.dan. Seuramme pitkäaikainen treenaaja ja opettaja. Hessun mottoja: "taipuisa kuin rautakanki, ketterä kuin kolmijalkainen gaselli ja ki ei kun kasvaa..."

Kari Pokki aikido 3.dan, fukushidoin, Iaido 2.dan. Harrastanut budoa pitkään, ensin Shojin Ji Ryu karatea ja nyttemmin Aikidoa sekä Iaidoa. Aikidossa kiehtoi kilpailemattomuus, itsepuolustuksellisuus, pehmeys ja voima samanaikaisesti, rentous ja itsensä kehittäminen. Iaido tukee tätä pyrkimystä oivallisesti. Olen suorittanut aikidoliiton ohjaajakoulutuksen I- ja II-tason.


Jami Korkalainen aikido 1.dan, Iaido 1.dan. Jami on suorittanut aikidoliiton ohjaajakoulutuksen I- tason. 
Kiinnostus budoon alkoi jo nuorempana. Halusin löytää budo-lajin missä keskitytään nimensä mukaisesti kehittämään itsepuolustusta. 
Sain kuulla Aikidosta ja toisin sanoen osui ja upposi. 
Iaidoa halusin kokeilla, koska siinä oppii käsittelemään miekkaa. Molemmat lajit tukevat toisiaan ja sillä tiellä
vielä jatketaan.. 


Kari Pohjasniemi 5.dan shidoin on pitkän linjan aikidovaikuttaja. Hän on Kaitenin perustaja ja ohjaa harjoituksia satunnaisesti Kaitenissa. Nykyään Kari opettaa pääasiallisesti omalla Sho-lin-kan- dojollaan Alavudella.