Maksut

Kaitenin kausimaksu (esim syys) on 110. Seuran jäsenmaksu on 30/vuosi.  Kausimaksu oikeuttaa peruskurssin käyneen osallistumaan kaikkiin Kaitenin aikidoharjoituksiin. Perhealennus kausimaksusta on 50% seuraavilta henkilöltä.

Peruskurssi kestää 20 harjoituskertaa eli noin 2 kuukautta lajin aloittamisesta. Opettajan suostumuksella harjoittelija voi peruskurssin päätteeksi osallistua ensimmäiseen vyökokeeseen. Ensimmäinen vyöarvo on nimeltään 6. kyu.  Junioriksi aikidossa luetaan 7- 13- vuotiaat. Seurassamme ei ole erillistä junioriryhmää, joten ikärajamme on 13v. Junioreiden ensimmäinen vyöarvo on 8 kyu.

Jos olet kiinnostunut harjoittelemaan pelkästään iaidoa, ota yhteyttä seuran sihteeriin. Harjoittelun voi aloittaa milloin vain. Iaidossa pyritään järjestämään tutustumiskurssi kerran vuodessa. Seuraa ajankohtaisia asioita.

Maksut 90e/vuosi (harjoittelu- ja jäsenmaksu), sisältäen kaksi harjoitusta viikossa sekä Suomen Kendoliiton jäsenyyden.

Maksut suoritetaan Aikidoseura Kaitenin tilille harjoituksista saadulla tilisiirtolomakkeella, josta löytyy henkilökohtainen viite.

Lisenssi ja vakuutus

Jokainen harjoittelija on velvollinen hankkimaan aikidolisenssin ja -vakuutuksen. Helpoiten nämä hoituvat aikidoliiton kautta. Jos perheen tapaturmavakuutus kattaa budolajit, voi maksaa vain lisenssin.

Aikidolisenssin vakuutus kattaa myös iaidon harjoittelun. Jos harjoittelee vain iaidoa, lisenssin ja vakuutuksen voi hankkia Suomen Kendoliitosta.


Lisää infoa: www.finland-aikikai.fi,
www.kendoliitto.net